Faydalı Bağlantılar

İzleyiciler

29 Mart 2011 Salı

Otomatik şanzıman (transmission)

Otomatik şanzıman (transmission)


http://hotfile.com/dl/40212309/f8071...ZIMAN.zip.html

 
Otomatik Şanzıman

Otomatik şanzımanlar çeşitli türlerdeki sürüş koşulları altında minimal sarsıntı ile akıcı vites geçişleri sağlar. Sürtünme kontrolü olarak bilinen teknolojinin oldukça karmaşık bir şekli, motordan gelen gücün verimli şekilde aktarılması ve akıcı vites geçişleri için idealdir. Gelişmiş sürtünme teknolojisi temel alınarak geliştirilmiş olan sürtünme parçaları ve tek yönlü kavramalar otomatik şanzıman performansını belirleyen en önemli ürünlerdir. Akıcı ve güçlü bir sürüş deneyimine katkıda bulunurlar.

Otomatik Şanzıman:Tribün / Tork Konverter (Türbün),servo,hidrolik sistemi,vites,yag pompası kademeleri,Difransiyel,solenoid(selenoid),planet dişli sistemi,sübap,sogutucu,Otomatik Şanzıman Beyinleri(Hidrolik beyin,Elektronik Beyin),saçlar ve balata takımları,tas,bant ve Şanzıman yagı gibi Otomatik Şanzıman Parçalarını içinde barındıran alüminyum muhafazaya sahip bir Şanzıman (Vites) kutusudur.
Otomatik Şanzımanın en büyük özelliklerinden biri üretici firmaların en uygun hızlanma ve tork devirlerini hesaba katarak ayarladıkları vites değişim süreleri ile kullanıcı hatasından oluşabilecek sorunların en aza indirgenmesi ve aracın yakıt ekonomisine katkıda bulunması sağlanır. Her ne kadar Otomatik Vitesler manual Viteslere göre araçların performansını olumsuz yönde etkiliyor olarak bilinsede geliştirilen yeni teknolojilere sahip araçların sahip olduğu otomatik vites seçenekler her geçen gün performans açısındanda daha iyiyii sürücüsüne sunmaya başlamıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ders,plan,proje,performans,ödev